Terug naar overzicht

Afgelopen week hebben diverse collega's van Interconnect een bezoek gebracht aan het VMware partner event EMPOWER 2019 in Lissabon. Het is goed om te zien dat er een grote commitment en focus is bij VMware op producten welke volledig gericht zijn op producten die wij als Interconnect op korte termijn willen aanbieden en ondersteunen.

Ook recente partnerships en overnames laten zien dat VMware zeer serieus inzet op multi-cloud management en integratie met de public cloud. (NSX-T, SD-Wan (VeloCloud, Cloudhealth, project Atlas zijn hier goede voorbeelden van). Dit geeft het team van Interconnect het vertrouwen in VMware als een partner voor nu maar zeker ook voor de toekomst.

Naast alles omtrent de digitale transformatie en andere vernieuwende zaken was er natuurlijk ook ruimte tot ontspanning. Het centrum van Lissabon is een heerlijke mengelmoes van oud en nieuw. Er zijn hier kleine, nauwe stoepjes waar mensen op de één of andere manier toch over kunnen lopen zonder tegen elkaar op te botsen, terwijl je struikelt over 1 van 700 deelsteps die Lissabon rijk is. Iedere ochtend was het weer een uitdaging voor ons team om met onze deelsteps van het hotel, via de prachtige kustlijn de eventlocatie te bereiken. Hierbij stond de kunst om gaten in de weg, overstekende voetgangers, trams en bussen ontwijken garant stond voor het nodige vermaak onderweg. Na een dag informatie vergaring is er ook nog tijd om een en ander te laten bezinken; en wat is dan beter dan op een terras, de zon in de zee zien zakken. Deze ‘evaluatie’ vindt dan ook plaats onder het genot van een lekker drankje en goed eten; want dat hebben ze in Lissabon zeker!

Het was een leuke inspirerende trip die (wederom) bevestigt dat de partnership die Interconnect heeft met VMware er een is waarmee met vol vertrouwen kan worden gewerkt aan het cloud fundament, niet enkel vandaag maar ook voor de toekomst.

Tags

Plaats reactie

1000 Resterende tekens