Terug naar overzicht

Stelt u zich eens voor.. uw organisatie maakt gebruik van de public cloud van Azure of Amazon Web Services voor productie of DR workload. 

In een wereld waarin security steeds belangrijker wordt, zoekt u naar manieren om deze cloudomgeving op een veilige en directe manier te verbinden met uw rackspace of (internet)verbindingen van Interconnect. Om invulling te geven aan deze vraag heeft Interconnect de dienst public cloud route ontwikkeld. Met public cloud route stellen we u in staat om een directe verbinding tussen bijvoorbeeld Azure, Amazon Web Services of Google Cloud te gebruiken. Deze verbindingen zijn snel, betrouwbaar (gegarandeerd) en veilig, doordat ze niet afhankelijk zijn van het publieke internet.

Hoe het werkt:

Met public cloud route wordt er door middel van het core netwerk van Interconnect een verbinding gerealiseerd naar de datacenters van de diverse public cloud providers. Deze verbinding naar de public cloud kan met elke andere dienst van Interconnect gecombineerd worden.

De public cloud connectie kan desgewenst redundant uitgevoerd worden, waardoor u 2 volledig gescheiden verbindingen kunt gebruiken in een active-passive of active-active setup.

Een voorbeeld voor de ExpressRoute dienst van Microsoft:

blog 1 afbeelding

Technische specificaties zijn bandbreedtes tot 10 gbit/s, een gegarandeerde latency en beschikbaarheid.

 

Het beste van 2 werelden: combineer Interconnect cloud met public cloud

Met public cloud route kan de veerkrachtigheid en schaalbaarheid van de public cloud gecombineerd worden met het fundament van uw IT infrastructuur: de cloud omgeving van Interconnect. Schaal bijvoorbeeld snel webservers bij uit de publieke cloud, terwijl uw database omgeving gehost staat in de cloud van Interconnect. 

Voor IT-dienstverleners

Speciaal voor IT-dienstverleners is er de mogelijkheid om meerdere circuits af te nemen over dezelfde fysieke infrastructuur. Zo kunt u meerdere klanten bedienen met een private connectie naar de public cloud.

Tags

Plaats reactie

1000 Resterende tekens